U als consument

Voor u als consument zijn wij min of meer onzichtbaar, want uw contact loopt immers via de financiële bemiddelaar waar wij mee samenwerken. Maar wij houden van transparantie, dus geven wij ook u graag openheid van zaken.

Achter de schermen bieden wij intermediairs en adviseurs door onze volmachten meer keuzes en toegang tot nagenoeg alle verzekeraars. Hierdoor is uw bemiddelaar onafhankelijk en kan hij kostenbesparend werken bij alle dienstverlening die geboden wordt.

Confident Limburg BV neemt financiële adviseurs graag nagenoeg alle administratieve werkzaamheden uit handen, zodat zij zich volledig kunnen inzetten voor u als klant.

Deze samenwerking bevordert de kwaliteit van de dienstverlening; u kunt dus rekenen op integriteit, professionaliteit, klantenfocus en betrokkenheid.

Heeft u schade? En bent u daarvoor bij ons verzekerd? Wij lossen dit graag voor u op! Meld de schade eerst bij uw adviseur. Zij zullen de schade voor u in behandeling nemen en bij ons indienen. Wij nemen de schade dan zo snel mogelijk in behandeling. Onze reactietermijnen vindt u terug op www.confidentlimburg.nl/contact/reactietermijnen. De schade zal worden uitgekeerd, of afgewezen.

Stel ons gerust uw vraag

(045) 535 3165
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.